.
2019
Katalogu Bota e produkteve dhe pajisje për hairdressers profesionaleThanks
for your vote 👍

X


Gommage NGJYRA
Gommage NGJYRA - DEMERAL - Bleaches flokeve

Rate this product:


1 click

Gommage NGJYRA
DEMERAL - Bleaches flokeve


Tags Gommage Ngjyra e flokëve është një trajtojnë të veçantë me ngjyrë të veçantë me pigmente apo oksidimit artificiale, e cila redukton butësisht dhe gradualisht grimcat e ngjyrës pa e dëmtuar e flokëve, duke i lënë pigmente natyrore paprekur që rrënjët pa sulmuar ata dhe nuk i bëjnë ato të lehta senatyrore. Avantazhi më i dukshëm, përveç për të mos ndikojë strukturën e flokëve, është dhënë nga veprimi i saj progresive, e cila, duke mos kërkuar herë gjatë ekspozimit, lejon operatori për të verifikuar përparimin gradual të reduktimit të ngjyrës të jetë në gjendje për të vendosur se kur do të ndërhyjë me shpëlarje. Për shkak të delikatesë e saj dhe controllability e saj është e shkëlqyer për korrigjime të pjesshme dhe globale dhe lejon deri në 3/ 4 aplikacione në ditë.
Metoda e përdorimit : në rastin e pasigurisë të vazhdojë me një test paraprak fije floku. Mix Faza 1 dhe Faza 2 në pjesë të barabarta (1 +1) ne nje tas jo- metalike, pastaj të zbatohet menjëherë dhe shpejt në të thatë, flokët e palarë. Vendosë mbi të gjitha palët për të korrigjuar dhe të mbuluar me një dush kapak plastike, pastaj flokët nën një nxehtësi përkrenare për 25 minuta. Në fund shpëlarje tërësisht dhe të bëjë një test të fillesë duke aplikuaroxidant 10 vëllime. Nëse errësohet përsëritje në mënyrë të dukshme për së dytireduktimin e pigment. Nëse ju nuk e errësojë aq e qartë, veproni si në vijim : të bëjë 2 shampoos flokët, duke aplikuar për të neutralizuar agjent oxidizing në 10 vëllime për rreth 3 minuta në flokët, pastaj aplikoni një post- trajtim (Milk Shake HLX). Shpëlaj dhe të aplikoni ngjyra receta vendosur.
Paketa e :. Reduktimi çantë me Faza 1 dhe Faza 2 tub katalizator